Make your own free website on Tripod.com
Azalina Lesbian – Fitnah@Benar…?????
 
Tuduhan dari Khalid Jafri …. orang yang sama menuduh DSAI dalam buku 50 dalil….????. Fakta tuduhan kedua-dua mangsa KJ ini adalah sama …. Iaitu maklumat orang dalam UMCINO sendiri .. dan dihasilkan dalam bentuk penulisan …. Satu dalam akbar tabloid dan satu lagi dalam buku .. tapi kesnya adalah sama “ SEKS LUAR TABII “.
DSAI merengkuk dalam penjara 9 tahun kerana meliwat Azizah akibat tuduhan palsu buku 50 dalil…. Dan Azalina juga patut merengkuk 9 tahun dalam penjara seperti DSAI kerana hubungan seks lesbian kaum sejenis (jika dakwaan ini fitnah, Azalina patut turut serta dalam gerakan REFORMASI sekarang, jangan tunggu nasi jadi bubur).
Khalid Jafri adalah nama besar dalam era pemerintahan “ Mahafiraun@Mahahaprak “ … kerana pakar mendedahkan seks luar tabii pemimpin UMCINO. Atas apa alasan sekalipun … Khalid Jafri adalah orang yang bertanggungjawap 100% terhadap dua tuduhan diatas….. walaupun berjuta wang dia terima dari musuh politik dalaman UMCINO untuk menjatuhkan diantara satu sama lain … Khalid Jafri memang pakar dalam kerja macam ini.
Kini apa yang perlu dilakukan adalah … buktikan tuduhan Khalid Jafri ini benar …. Kita perlu bagi anugerah wirawan Negara kerana menyelamatkan negara dari perbuatan sumbang syaitan bertopengkan manusia ….. TETAPI JIKA IA FITNAH SEMATA-MATA ….. KHALID JAFRI ADALAH PEROSAK AGAMA ISLAM KERANA IA SEORANG ISLAM YANG MENUDUH ORANG ISLAM TANPA BUKTI DAN FITNAH …. MAKA IA PATUT BERIKAN HUKUMAN SEPERTI SALMAN YANG MENGHINA ISLAM DAN RASUL .. IA ITU HUKUMAN BUNUH.
Tapi hairan bin ajaib ye ??? … kenapa Azalina tak mahu saman Khalid Jafri kalau benar ia difitnah .. tak seperti DSAI yang berjaya mendapat perintah mahkamah menghalang pengedaran buku 50 dalil dan menyaman Khalid serta kes ini disiasat oleh polis dan dibuat pendakwaan oleh Peguam Negara terhadap DSAI. Mungkin Azalina takut kes sebenarnya terbongkar atau dia sebagai Peguam tahu benar, beliau akan diperangkap oleh mahkamah bila kes ini dibicarakan, sebagaimana DSAI terperangkap oleh sistem kehakiman Malaysia yang dikawal oleh “ Mahathir@Mahahaprak”.
Ya atau tidak dakwaan Khalid Jafri ini, hanya dua orang sehaja yang tahu … mereka adalah Azalina dan Khalid sendiri !!!!!!… tapi UMCINO memang bergolak besar kerana pemimpinnya bergelumang dalam seks luar tabii, sumbang mahram, perogol, rasuah seks dan wang, salahguna kuasa, kroni, nepotisme dan pelbagai lagi kejahatan dimuka bumi ini … itupun jika benar dakwaan Khalid serta rakyat marhaen …. ( agaknya memang syarat menjadi ahli UMCINO berperagai begitu…???) .. .apa yang nyata lagi sahih memang ramai pemimpin UMCINO terlibat dalam kes yang dinyatakan, termasuk juga ketua mereka “Mahafiraun@Mahahaprak”.
Fitnah atau tidak dalam kes ini …. UMCINO telah musnah kini ….Orang Melayu Islam tidak akan menerima UMCINO sebagai parti politik yang memperjuangkan Islam …. Tapi bagi orang Melayu yang tak tentu ke Islamanya … mungkin mereka akan terus menyokong UMCINO kerana ini yang mereka mahukan .. SEKS, WANG, KUASA adalah kiblat dan tuhan mereka. Biarkan ahli UMCINO serta pencacainya terus terjun dengan labu-labunya … lebih ramai ahli UMCINO sumbang mahram, seks luar tabii, makan rasuah lebih baik serta lebih cepat UMCINO berkubur di muka bumi ini. Tak perlu kita tangisi serta pujuk mereka untuk kembali ke pangkal jalan lagi … kerana iman sudah tiada dalam jiwa mereka ….!!!!! Buang masa dan mengabihkan boreh ajo….!!!!!.
Selamat berkubur parti syaitan UMCINO ….. saat kehancuran UMCINO adalah sejak pemecatan DSAI akibat fitnah Khalid Jafri … kini UMCINO dalam keadaan nazak .. hanya menunggu malaikat maut mencabut nyawanya sehaja …. Kita lihat ISA digunakan untuk menyelamatkan UMCINO@BN kini ….!!!! Ia adalah satu-satunya alat bantuan nyawa yang terakhir buat UMCINO@BN ….. jika ISA dihapuskan … maka UMCINO@BN akan terus berkubur tanpa meninggalkan sejarah manis .. tapi sejarah hitam lagi pahit terhadap rakyat marhaen.
Tak perlu kita bela Azalina dan Khalid dalam kes ini … kerana kedua-duanya penjilat dan pencacai UMCINO@BN …. Yang tak pernah sedar ketua mereka “Mahafiraun@Mahahaprak” adalah musuh No.1 Malaysia serta Islam.. Buang masa nak bela mereka ini … biar mereka mati dalam keadaan terkeluar dari Islam … dan yang sebaik-baiknya jangan dikebumikan di tanah perkuburan Islam … campak aje kedalam laut …. Itupun kalau laut dan bumi nak terima bangkai meeka.
Tak usah ditangisi lagi nasib UMCINO@BN serta pemimpinya …. Biar mereka mampus serta terus keluar dari Islam … kalau boleh semua ahli UMCINO@BN istihar keluar dari ISLAM dan menganut agama baru yang bernama “ MAHATHIRISME”… senang sikit orang Islam di Malaysia ni pinggirkan mereka serta tamatkan perkhidmatan mereka dalam pemerintahan negara.
Lesbian …. Liwat …. Modal untuk membunuh seteru politik dalam UMCINO@BN …… senjata yang dikira ampuh dalam dunia politik Malaysia kini …. Dan kalau sesiapa nak jadi pemimpin agung dalam UMCINO@BN … mereka perlu pandai membuat fitnah atau kes Lesbian dan Liwat musuh politk mereka … ini adalah jaminan kukuh untuk terus berkuasa. Bak pepatah “ Kita belajar dari sejarah dan pengalaman “ … kini kes SEKS adalah kekuatan dalam dunia politik parti sekular yang menentang gerakan Islam. Banyak bukti dan fakta sejarah menunjukkan SEKS boleh menaikan atau menjatuhkan seseorang dalam dunia politik sekular.
Semoga gerakan ISLAM terus mantap dan semakin diterima oleh rakyat Malaysia dan dunia .. kerana ISLAM ITU ADALAH SATU CARA HIDUP … dan ia adalah jalan terbaik untuk menyelamat umat Manusia di muka bumi ini.
RDJU – 24/4/2002
REFORMASI & ISLAH KE ARAH MALAYSIA YANG ADIL