Make your own free website on Tripod.com
AZLINA LEBSIAN PUTERI UMNO?

Gemparr !!! kalau dulu Umno terdiri daripada barisan pemuda dan wanitanya kini umno mengorak selangkah lagi apabila muncul gerakan baru dalam Umno iaitu Lesbian Umno!!! gerakan ini yang diketuai oleh Azalina othman  memang cukup mirip kepada perwatakan seorang pengkid dan lesbian sendiri!! apakah logik Umno memilih orang sebegini untuk memimpin sebuah pertubuhan Puteri Umno!! seagaimana kita dapat imiginasikan dalam pikiran kita tentang rupa bentuk seorang puteri jauh menyimpang dari imiginasi apabila kita melihat sendiri rupa bentuk dan perwatakan Azalina!!!  

 
   Sekali lagi gempar!!! apabila baru baru ini sebuah akhbar Tabloid yang diberi nama Perdana Sari muncul dengan beraninya menuduh azalina othman sebagai LESBIANs!!! sudah dua keluaran nya secara berani terang terangan menuduh Azalina seorang lesbian!! malangnya sehingga setakat ini.. tidak ada sebarang kenyataan dari Azalina sendiri bertindak untuk menafikan berita tersebut!! dengan sikap Azalina itu yang sebegitu rupa... timbul persoalan apakah Azalina Memang seorang lesbian??? Azalina seorang peguam dan lulusan undang undang mengapa dia tidak saman sahaja akhbar tersebut... ini menunjukkan bahawa Azalina memang sah seorang lesbian.. dan kalau benar sekalipun azalina seorang lesbian tidak ada siapapun akan terkejut memangdangkan rupa dan perwatakan nya selama ini..!!!
 
   Azalina yang selama ini muncul dikaca TV yang kononnya membela hak wanita dan antara yang kerap mempertikaikan hukum Poligami bersama Sister in islam sebenarnya merekalah pembawa ideologi barat untuk menghancurkan dan menyeleweng fakta bagi mengelirukan orang Islam!!
 
   akhbar tersebut juga mendedahkan bagaimana azalina menggunakan dana dan aset Puteri Umno untuk memperkayakan ahli keluarganya.. dimana dikatakan semua aset seperti kenderaan van dan kereta Mercedes diletakkan atas nama abanng nya!! dengan perbuatan ini menyebabkan banyak diantara exconya meletak jawatann!!! sudah dua artis popular meletak jawataan daripada Puteri umno apabila menyedari mereka sebenarnya "BARUA UMNO" ataupun tidak tahan dengan Godaan AZalina agaknya... apakah Azalina mahu mengikut jejak langkah ayahnya dulu ketika menduduki jawatann tertinggi dalam kerajaan juga bertindak menyeleweng dana rakyat!! dan penyelewengana bapak azalina kita akan dedahkan kemudian!! tungguu...
 
    kalau Azalina Lesbian... jangan lupa Ketua pemuda Umno Hishamudin tun Hussien adalah peneraju gerakan Gay dalam Umno!!! kerana ia sering diperkatakan apabila sering dilihat mesra bersama lelaki disebuah tempat diibukota!!! mengikut kenyataan seorang kawan yang bertugas di hotel diibu kota juga menggambarkan bagaimana Hishamudin menggoda seorangt atlit lelaki dtempat tersebut!! dan cerita bahawa hishamudin seorang gay tidak asing lagi bagi sesetengah orang di KL!! kerana perbuatannya itu sering dilihat!! disini saya menyeru agar mana mana Spy Reformasi ditugaskan untuk mengekori Hishamudin bagi mendedahkan perbuatan hishamudin yang sering berdampingan dengan Gay!! sebarang pendedahan dari mana Spy amat dialu alukan!!!
 
APA TUGAS PEMBANGKANG & REFORMIS !!
 
 1. Desak Azalina buat penafian dan Pengakuan!!!
 2. Desak Azalina menyaman Akbar berikutt !!!
 3. Terbitkan Mejalah dan Akhbar khas mendedahkan penyelewengan Azalina!!
 4. Terus politikkan isu ini!!
 
  sejak akhir akhir ini dilihat parti pembangkang dan para reformis kurang bijak memainkan peranan menyerang kepempipinan Umno.. ini membuatkan mereka dengan senang lenang menyerang parti pembangkang!! antaranya isu yang dibangkitkan kekaadang tidak sesuai ketika dan waktunya!!! zaman kegemilangan para reformiss pada waktu pimpinan Ezam mohd Noor kini makin kurang menyerlah... Ezam kedua harus Muncull !!!!
 
lawan tetap Lawan!!!
 
 
reformis muda
 
 
gambar Akhbar Perdana sari!!